Kaygana Tarifi, Kaygana Nasıl Yapılır

Malzemeler
 3 yumurta
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı su
2 adet sivri biber
Maydanoz
Tuz,karabiber,kırmızı biber
Un
Hazırlanışı
 Yumurta ve yoğurt iyice çırpılır
Süt,su,minik minik doğranmış biber,ince kıyılmış maydanoz,tuz,karabiber
ve pul biber eklenir iyice çırpılır
Un ilave ederek krep hamuru kıvamında hamur hazırlanır.
Teflon tava hafif yağlanır ısıtılır karışımdan bir kepçe tavaya konur iki taraflı pişirilir.
AFİYET OLSUN:) 
Sosyal Ağlarda Paylaş :
Paylaş FB Tweet Paylaş G+ Paylaş Digg
Diğer Tarifler :

0 yorum:

Yorum Gönder